Діяльністю Мартиненка займеться Антикорупційне бюро

Читать на русском
ГПУ не порушувала провадження проти народного депутата Миколи Мартиненка, а депутатське звернення з цього питання передали до НАБУ.
Микола Мартиненко

Генеральна прокуратура не порушувала провадження проти народного депутата Миколи Мартиненка, а депутатське звернення з цього питання передали до Національного антикорупційного бюро.

Про це йдеться в листі ГПУ на звернення народного депутата Сергія Лещенка, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Встановлено, що у слідчих Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України кримінальні провадження щодо народного депутата України Мартиненка М. В. відсутні й раніше не перебували», – йдеться в листі за підписом заступника генпрокурора Юрія Столярчука.

Також в ГПУ заявили, що розслідування корупційних дій нардепів здійснює Національне антикорупційне бюро України. Тому звернення Лещенка з вимогою розпочати кримінальне провадження проти Мартиненка ГПУ передала до НАБУ.

Нагадаємо, депутата від «Народного фронту», голову парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Миколу Мартиненка підозрюють у хабарництві та відмиванні грошей при закупівлі чеського обладнання для українських АЕС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: