Питання відставки Яценюка немає на порядку денному

Читать на русском
У спільний заяві Петра Порошенка, Володимира Гройсмана та Арсенія Яценюка зазначається, що відставка прем'єра не на часі.

У спільний заяві Президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради Володимира Гройсмана та прем'єр-міністра Арсенія Яценюка зазначається, що відставка прем'єра не на часі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента.

Яценюк тримає парламент і країну в заручниках у своєї фракції – НайємНа сьогодні будь-які зміни в Кабінеті міністрів неможливі без доброї волі прем'єра Арсенія Яценюка та його фракції.

«Нині як ніколи необхідні єдність, взаємна підтримка та спільна подальша робота Президента, Верховної Ради та уряду. Питання про зміну прем’єр-міністра не перебуває на порядку денному», – йдеться в заяві.

Як повідомляється в спільний заяві, політикам потрібно вгамувати свої пристрасті та показати політичну культуру, а також поставити інтереси України понад усе.

Крім того, в спільний заяві Президента, прем'єра та голови парламенту зазначаються першочергові завдання на найближчі тижні. Так, серед них – посилення боєздатності Збройних сил України, ухвалення проектів Держбюджету-2016 та Податкового кодексу.

«Підтримка кроків уряду та Національного банку з економічної стабілізації та оздоровлення фінансово-банківського сектору; завершення процедури внесення поправок до Конституції України щодо децентралізації; внесення змін до Конституції України в частині судової реформи», – також зазначається у заяві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: