Мартиненко назвав звинувачення Лещенка «інформаційним кілерством»

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Народного фронту» Микола Мартиненко вважає, що звинувачення на його адресу з боку Сергія Лещенка ні що інше, як маніпуляції та складові інформаційної війни.

Про це повідомила прес-служба нардепа, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Усі гучні заяви та «докази» Лещенка побудовані на маніпуляціях і використанні «жовтих» чи проплачених газетних статей», – говорить Мартиненко.

За його словами, зараз Лещенко маніпулює відповідями швейцарської прокуратури. «Всі спроби Лещенка очорнити мене і «Народний Фронт» – це інформаційне кілерство», – обурився депутат.

Крім того, Мартиненко вважає, що тут не можна виключати появи нових замовних статей в пресі. «Подібні заяви Лещенка– складова великої дискредитаційної кампанії проти уряду і «Народного фронту», спікерами якої є не тільки депутат, а й деякі корумповані чиновники, яких усунув уряд», – зазначив політик.

Як відомо, сьогодні у своєму блозі на «Українській правді» народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що у Швейцарії порушено кримінальну справу проти нардепа від «Народного фронту» Миколи Мартиненка.

«Підтвердження цьому я отримав від Генеральної прокуратури Швейцарії. Враховуючи те, що кримінальні справи у Швейцарії є секретною інформацією, у цьому листі завуальовано, але в той же час досить однозначно підтверджується справа проти Мартиненка», – написав Лещенко.

«Офіс Генерального прокурора Швейцарії з 2013 року здійснює кримінальне розслідування проти українського громадянина за підозрою у хабарництві (стаття 322 абзац 2 кримінального кодексу Швейцарії). На даний момент ми не можемо надати вам більш детальну інформацію з цього приводу», – йдеться в листі швейцарської прокуратури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: