Генерал СБУ й радник Сергія Тарути перейшов на бік терористів

Читать на русском
Колишній радник екс-глави Донецької ОДА Сергія Тарути і генерал СБУ Олександр Третьяк заявив, що в Україні процвітають націоналізм і боротьба з інакомисленням.

Колишній радник екс-глави Донецької ОДА Сергія Тарути і генерал СБУ Олександр Третьяк заявив, що в Україні процвітають націоналізм і боротьба з інакомисленням.

Про це він розповів у своєму відеозверненні, передає «Слово і Діло».

Олександр Третяк оголосив про перехід на сторону самопроголошеної «ДНР», а також закликав своїх колишніх колег «повалити» київську владу.

"Откровения" бывшего зам.губернатора Донецкой обл., перешедшего на сторону "ДНР"Телекомпанія ДоТБ

У 2006 році Третьяк працював заступником губернатора Донецької області Анатолія Близнюка, а в 2010-2014 році очолював СБУ Луганської області, саме тоді відбулося захоплення терористами Луганська. Однак після цих подій генерал СБУ був призначений радником тодішнього губернатора Донецької області Сергія Тарути.

У червні 2015 року син Олександра Третяка був затриманий співробітниками СБУ за підозрою в співпраці з ГРУ Генштабу ЗС Росії й звинувачений в передачі даних про дислокацію українських військових. Останнім часом він активно займався організацією обміну свого сина на одного з українських військовополонених. Після того, як обмін відбувся, Олександр Третяк відкрито перейшов на бік бойовиків.

Нагадаємо, раніше на засіданні антикорупційного комітету Верховної Вади народний депутат Володимир Парасюк вдарив ногою в спину заступника керівника Головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ (управління «К») Василя Пісного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: