На Донбас приїхали куратори з Росії – Тимчук (доповнено)

Читать на русском
В окуповану терористами Донецьку область прибула «змішана комісія» з представників силових структур Росії.

В окуповану терористами Донецьку область прибула «змішана комісія» з представників силових структур Росії.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор «Інформаційного спротиву», народний депутат Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

За його словами, у складі прибулої колони – 2 автобуси з тонованим склом і 7 ​​джипів в супроводі 2 одиниць БТР-80 і 2 одиниць російських ББМ ГАЗ-2 330 «Тигр».

«Представники «комісії» пересуваються лише в супроводі посиленої охорони. Раніше джерела групи «ІС» в органах управління «ДНР» повідомили, що з Донецька відразу кілька «високих посадових осіб» з «Міністерства державної безпеки ДНР» і російських «кураторів» відправилися в Горлівку», – зазначив Тимчук.

Крім того, вчора прикордонники Луганського загону в районі пункту пропуску «Мілове» затримали за незаконне перетинання державного кордону двох громадян Російської Федерації, одягнених у військову форму з розпізнавальними знаками внутрішніх військ Російської Федерації. Про це повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян.

«Як виявилося, це були військовослужбовці однієї з частин внутрішніх військ МВС РФ, що слідували у м. Армавір (РФ), за їхніми словами, «з метою складання іспитів на право носити берети темно-зеленого кольору». Затримані пояснюють, що в Україну потрапили випадково, після чого були затримані прикордонним нарядом», – зазначив Слободян.

Нагадаємо, раніше прес-служба штабу АТО заявила, що по Пісках, Опитному та Красногорівці бойовики відкрили вогонь з гранатометів, зенітних установок, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та 82-мм мінометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: