Ярема заявив, що частина міліції перейшла на сторону сепаратистів

Читать на русском

Перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема повідомив про те, що частина співробітників МВС в Донецькій області підпорядковується сепаратистам.

«Є співробітники міліції, які відстоюють позицію української незалежності і жодним чином не співпрацюють з сепаратистами, а є співробітники міліції, які наділи георгіївські стрічки і знаходяться в підпорядкуванні сепаратистів», - розповів після засідання Кабміну Ярема, пише «Слово і Діло».

За його словами, керівник обласного управління міліції виконує свої обов'язки відповідно із присягою.

На питання, скільки адміністративних будівель захоплено на сході України, Ярема відповів: «Є захоплені приміщення органів внутрішніх справ, як, наприклад, в Горлівці, Краматорську, Слов'янську. У Маріуполі захоплена державна адміністрація, а міліція не захоплена».

«Там ситуація дуже складна. Ми постійно на зв'язку», - додав міністр.

За словами Яреми, в самому Донецьку управління МВС поки знаходиться під контролем міліції, проте начальник УВС насилу може потрапити на робоче місце, оскільки воно охороняється колишніми співробітниками «Беркуту», «які брали участь у розстрілі Майдану».

Нагадаємо, сьогодні в Донецьку невідомі озброєні особи в масках без єдиного пострілу захопили будівлю міської ради. Раніше, 6 квітня, в результаті штурму була також захоплена обласна адміністрація Донецька.

В активі Віталія Яреми 4 виконаних обіцянки з 51, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». У процесі виконання зараз знаходяться 46 обіцянок політика, зокрема, про розблокування всіх адміністративних будівель.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: