Майже 40% міліціонерів Києва та області будуть звільнені в першу хвилю переатестації – Аваков

Читать на русском
За проміжними результатами переатестації колишніх міліціонерів Києва та Київської області, звільнять майже 40% випробовуваних.

За проміжними результатами переатестації колишніх міліціонерів Києва та Київської області, звільнять майже 40% випробовуваних.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає «Слово і Діло».

«За проміжними результатами атестації колишніх міліціонерів Києва та Київської області, будуть звільнені 37,47% випробовуваних (3386 колишніх міліціонерів)», – повідомив міністр.

Аваков анонсував створення Департаменту протидії наркозлочинностіЗамість відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків в структурі Національної поліції буде створений абсолютно новий Департамент протидії наркозлочинності.

За його словами, на даний момент пройшли перші два етапи тестів для майже половини колишніх міліціонерів столиці та регіону – 9037 осіб. Також, як стверджує Аваков, всього допущено до атестації в Києві та Київській області – 18 044 особи.

«На сьогоднішній день: пройшли перші два тести – 9037 чоловік (+1136 керівників і 7101 – рядового складу). Середній бал тих, хто проходить атестацію, – 31,57 з 60. 37,47% випробовуваних (3386 колишніх міліціонерів) отримали менше 25 балів за одним або за обома тестами», – зазначив міністр.

Нагадаємо, раніше глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що в першу чергу атестацію проходитимуть кадри центрального апарату МВС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: