Новий глава поліції розповіла, як проходитиме переатестація МВС

Читать на русском
Новопризначений глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе розповіла про етапи проходження переатестації працівниками МВС.

Новопризначений глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе розповіла про етапи проходження переатестації працівниками МВС.

У першу чергу атестацію пройдуть кадри центрального аппарату, заявила вона під час засідання колегії МВС України, передає «Слово і Діло».

«Наступними стануть співробітники оперативних підрозділів, які пройдуть спеціалізоване тестування та тести на інтелект. У разі необхідності керівники можуть підлягати тестуванню на поліграфі. За рішенням комісії, деякі кандидати додатково пройдуть співбесіди», – зазаначила Деканоїдзе.

Аваков анонсував створення Департаменту протидії наркозлочинностіЗамість відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків в структурі Національної поліції буде створений абсолютно новий Департамент протидії наркозлочинності.

За її словами, на більшість керівних посад у Нацполіції буде оголошено конкурс, а паралельно з ним розпочнеться набір до нової дільничної служби. Як стверджує Деканоїдзе, першими серед регіональних підрозділів пройдуть атестацію співробітники міліції Києва та області.

«Ми будуємо принципово нову поліцію. Всі мають бачити, що цей процес стане прозорим та чесним, і лише після проходження атестації кандидати зможуть бути призначені на посаду поліціянта. Нам потрібні чесні, здорові та адекватні співробітники», – підкреслила новопризначений голова Нацполіції.

Нагадаємо, вчора, 4 листопада, Кабінет міністрів України призначив Хатію Деканоїдзе главою Національної поліції України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: