За рік Мамай так і не знайшов нове приміщення для ДЮСШ «Авангард»

Читать на русском
Мер Полтави Олександр Мамай майже рік шукав обіцяне нове приміщення для ДЮСШ «Авангард» ім. Шемякіна, але так його і не знайшов.

Міський голова Полтави Олександр Мамай майже рік шукав обіцяне нове приміщення для ДЮСШ «Авангард» ім. Шемякіна, але так його і не знайшов.

Відповідну обіцянку мера Полтави «Слово і Діло» зафіксувало ще наприкінці 2014 року.

5 листопада 2015 року журналісти «Слова і Діла» вирішили провести власну інспекцію Полтави з метою перевірити реалізацію цієї обіцянки. Як стало відомо, на даний момент Мамай так і не знайшов нове приміщення для ДЮСШ «Авангард». Відповідна спортивна школа знаходиться за старою юридичною адресою: вул. Жовтнева, 37. Таким чином, дану обіцянку полтавського мера, якого нещодавно знову обрали на цю посаду, можна вважати невиконаною.

Олександр МамайМіський голова Полтави
Мамай запевнив, що для ДЮСШ «Авангард» ім. Шемякіна віднайдуть нове приміщенняСказано 26 грудня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, 26 грудня 2014 року на позачерговій 46 сесії Полтавської міської ради депутати ухвалили рішення «Про надання дозволу на розроблення детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Жовтневою, Ляхова, Лідова». Рустам Азізов, голова батьківського комітету ДЮСШ «Авангард» ім. Шемякіна зазначив, що будівництво може завдати шкоди ДЮСШ. Міський голова Полтави Олександр Мамай відповів, що перед знесенням старої будівлі школи для неї віднайдуть нове приміщення.

Подивитися всі обіцянки цього політика можна тут. Обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

Мамай до сих пор не нашел новое помещение для спортивной школы. Обещания мэра ПолтавыSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: