Кличко пообіцяв наступного року виділити більше 1 млрд грн на ремонт доріг

Читать на русском
Цього року столична влада виділила понад 1 млрд грн на фінансування дорожньої галузі Києва, а на наступний рік планується збільшити фінансування на 30%.

Цього року столична влада виділила понад 1 млрд грн на фінансування дорожньої галузі Києва, а на наступний рік планується збільшити фінансування на 30%.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виїзної наради за підсумками річної діяльності «Київавтодору», передає «Слово і Діло».

«Ми збільшили інвестиції в інфраструктуру Києва та в її оновлення. Бюджетом міста на 2015 рік забезпечено фінансування дорожньої галузі столиці на суму понад 1 млрд грн», – повідомив Кличко.

Мер Києва уточнив, що в місті вже оновлені Святошинський і Ковельський шляхопроводи, площу Перемоги та бульвар Шевченка, й багато інших вулиць, на яких тривалий час не проводилося жодних ремонтних робіт.

Віталій Кличко зазначив, що вперше за останні роки столична влада зосередила увагу на ремонті міжквартальних проїздів та прибудинкових територій. У 2015 році здійснено капітальний та поточний ремонт 570 таких об'єктів.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв створити єдину пішохідну зону у центрі містаСказано 22 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Архів

«Крім того, я підкреслив важливість якості проведення ремонтних робіт. Міські служби гарантують, що ті об'єкти, де було покладено нове покриття, не потребуватимуть ремонту як мінімум 5 років», – сказав Віталій Кличко.

Мер також заявив, що столична влада планує збільшувати темпи ремонтних робіт на столичних вулицях наступного року. «Ще багато доріг у Києві потрібно відремонтувати. Тому збільшуємо фінансування дорожньої галузі на наступний рік. Плануємо як мінімум на 30% збільшити порівняно з нинішнім роком», – підкреслив київський міський голова.

Кличко зазначив, що столична влада вже підготувалася до зими. «Придбали 67 одиниць комунальної техніки. Заготовили близько 40 тис. т солі, підготували більше 300 одиниць власної снігоприбиральної техніки, яка відразу вийде на дороги, щойно випаде сніг. Тому до зимового сезону ми готові», – підсумував Віталій Кличко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: