Порошенко вмовив Москаля не звільнятися

Читать на русском
Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль у понеділок, 9 листопада, повернеться на роботу після відпустки.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль у понеділок, 9 листопада, повернеться на роботу після відпустки.

Про це йдеться в повідомленні Адміністрації Президента за результатами зустрічі Геннадія Москаля з Петром Порошенком, передає «Слово і Діло».

«З понеділка, після завершення відпустки, я повертаюся до роботи», – цитує голову ОДА прес-служба АП.

Сам Порошенко відзначив заслуги Геннадія Москаля в керівництві областю. «Закарпаття і закарпатці відчули, що в області з'явився рішучий керівник, який робить серйозні зусилля для подолання корупції та наведення ладу», – заявив Президент.

Другий тур мерських виборів в Ужгороді затьмарить протистояння Москаля з Пацканом – експертУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» голова закарпатського осередку Комітету виборців України поділився міркуваннями щодо другого туру виборів мера Ужгорода.

При цьому він наголосив, що в регіоні є ще чимало невиконаних завдань. «Потрібно забезпечити стабільність і єдність краю, всіх, хто живе на Закарпатті. Цілком покладаюся на вас, ви маєте повну довіру Президента», – сказав він.

Нагадаємо, 4 листопада губернатор Закарпаття Геннадій Москаль звернувся до Президента з проханням про відставку з посади голови області.

Наразі на рахунку голови Закарпатської ОДА 17 обіцянок зі статусом «в процесі», які Геннадій Москаль іще матиме шанс виконати, якщо залишиться на посаді губернатора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: