Підсумки виборів на Закарпатті: після дня голосування є 3 точки напруги – КВУ

Читать на русском
Геннадій Москаль

Представник закарпатського осередку Комітету виборців України Дмитро Тужанський у рамках спецпроекту «ОБРАНІ» підвів перші підсумки місцевих виборів на Закарпатті.

«Ситуація з виборами в Ужгороді залишатиметься напруженою приблизно до середини листопада. Причому не лише через другий тур, який був прогнозованим, а насамперед через тих, хто туди попередньо потрапляє. Це два кандидати з відчутним негативним, антимайданівським шлейфом – Андріїв та Ратушняк. КВУ має всі підстави говорити, що в Ужгороді на вибір суттєво вплинув підкуп виборців. Але, на жаль, конкретні підтвердження, факти у вигляді відео- чи фотодоказів ані наша організація, ані будь-яка інша не надасть, тому що така вже наша реальність», – розповідає він.

Дуже складна й напружена ситуація в Сваляві, яка залишилися поза увагою громадськості та левової частки спостерігачів у день виборів. Ситуація там розвивається дуже драматично, адже між двома претендентами мінімальна різниця в підсумковому результаті, додав представник КВУ.

Як мер Ужгорода Віктор Погорєлов виконував свої програмні обіцянки«Слово і Діло» в рамках спецпроекта «ОБРАНІ» вирішило показати, які з програмних обіцянок міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова були втілені в життя, а які так і залишились на папері.

«Також зберігається напруга в Тячеві, де напередодні дня голосування виявили неспівпадіння меж кількох округів із межами дільниць. На рівні ТВК це питання не було оперативно вирішено, тому під питанням визнання недійсними виборів від 2 до 5 дільниць. ТВК самоусунулася від вирішення цієї проблеми й чекає на роз’яснення від ЦВК», – повідомив голова закарпатського осередку КВУ.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: