Каплін провалив удвічі більше обіцянок, ніж виконав

Читать на русском
«Слово і Діло» зафіксувало вже 26 невиконаних зобов’язань народного депутата Сергія Капліна.
Сергій Каплін

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Каплін продовжує систематично провалювати свої обіцянки. «Слово і Діло» зафіксувало вже 26 невиконаних зобов'язань політика.

Наприклад, на початку вересня нардеп заявив, що створена ним «Партія простих людей» здобуде переконливу перемогу на місцевих виборах у багатьох регіонах України.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін запевняє, що "Партія простих людей" переможе на місцевих виборахСказано 12 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Що саме надихнуло Капліна на такі радикальні та самовпевнені заяви – залишається питанням. «Партія простих людей» була створена всього за кілька місяців до місцевих виборів. Очевидно, що за такий короткий час неможливо завоювати більшість голосів українців, тим більше – виграти вибори «у багатьох регіонах». Так і сталося.

6 листопада були оприлюднені дані по виборах у всіх областях України. Можливо, для Капліна це стало несподіванкою, але «Партія простих людей» в жодній з областей прохідний бар'єр не подолала. Хоча, в Полтавську міськраду все-таки пройшли п'ять депутатів від цієї політичної сили.

В цілому Сергій Каплін дав 76 обіцянок, з яких виконав тільки 14. Наскільки відповідальні його колеги по Верховній Раді, можна дізнатися на нашому сайті у розділі «Обіцянки політиків».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: