Обіцянка Капліна вийти з фракції «БПП» виявилася популістською

Читать на русском
Популістська заява народного депутата України Сергія Капліна щодо виходу з фракції «Блоку Петра Порошенка» не отримала підтвердження на ділі.
Сергій КаплінФото: Лівий берег

Популістська заява народного депутата України Сергія Капліна щодо виходу з фракції «Блоку Петра Порошенка» не отримала підтвердження на ділі.

Вийти зі складу пропрезидентської фракції у разі об'єднання останньої для участі у виборах з «Народним фронтом» нардеп пообіцяв у серпні цього року, пише «Слово і Діло».

Нагадаємо, 31 серпня між «Блоком Петра Порошенка» і «Народним фронтом» були проведені переговори про об'єднання в одну політичну силу. Офіційно домовленості не були досягнуті, але стало відомо, що партія «Народний фронт» отримає 25% місць у списках «БПП-Солідарність».

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв вийти з фракції "БПП" у разі об'єднання з "Народним фронтом" для участі у виборахСказано 18 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Та Сергій Каплін не став залишати лави «БПП», більше того – придумав, як гарно «викрутитися» з цієї незручної ситуації. Мовляв, у фракції він залишається аби контролювати роботу Кабінету міністрів у складі коаліції і бути ближче до «горла Яценюка».

Згідно з даними «Слова і Діла», Сергій Каплін провалив майже третину своїх обіцянок, адже не вперше використовує гучні популістські заяви.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: