Жебрівський відреагував на прохання Яроша перенести вибори в Маріуполі

Читать на русском
Голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський каже, що у разі призначення парламентом виборів у Маріуполі на 15 листопада жодних проблем з їх проведенням не буде.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський каже, що у разі призначення парламентом виборів у Маріуполі на 15 листопада жодних проблем з їх проведенням не буде.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на BBC Україна.

В «БПП» натякнули, що можуть вирішити долю виборів у Маріуполі й без партнерів по коаліціїУ «Блоці Петра Порошенка «Солідарність» стверджують, що голосів для призначення нової дати виборів у Маріуполі в парламенті вистачає, однак у партії все ще чекають на рішення партнерів по коаліції – «Самопомочі» та «Батьківщини».

«Не думаю, що буде загострення. Донецька ВЦА готова до того, щоб зупинити в корені будь-які антиконституційні прояви, незалежно від того, з якого боку вони надходитимуть. Закон і порядок на території Донецької області будуть забезпечені», – заявив він.

Нагадаємо, раніше лідер «Правого сектору», народний депутат України Дмитро Ярош звернувся до Президента Петра Порошенка з проханням не проводити вибори в Маріуполі 15 листопада, а перенести їх на більш пізній термін.

Своє прохання лідер «ПС» аргументував тим, що регіону потрібно дати шанс на «одужання». На переконання Яроша, якби вибори в місті пройшли зараз, то «Опозиційний блок» набрав би 83,5%, а жодна інша політична партія не набрала б і 3%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: