Бойовики намагалися спровокувати ЗСУ на вогонь у відповідь – прес-центр АТО

Читать на русском
Проросійські бойовики так званої «Донецької народної республіки» тричі відкривали провокативний вогонь по позиціях українських військових.

Проросійські бойовики так званої «Донецької народної республіки» тричі відкривали провокативний вогонь по позиціях українських військових.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр АТО.

«Терористи тричі відкривали провокаційний вогонь у бік наших позицій, використовуючи стрілецьку зброю в районі Пісків після 23:15 і до 23:50», – йдеться у повідомленні.

Бойовики боротимуться з українським ТБКомандири бойовиків вжили екстрених заходів із протидії трансляції українського телебачення на окупованому Донбасі.

Також незаконні збройні формування обстрілювали з АГС позиції сил АТО в Авдіївці. За словами представників прес-центру АТО, українські військові, незважаючи на провокації, продовжували їх ігнорувати.

«Українські військові, дотримуючись Мінських домовленостей, вогонь у відповідь не відкривали», – наголошується у повідомленні.

Крім того, Збройні сили України продовжують виконувати гуманітарну місію на Донбасі. Так, у Зайцевому, що неподалік Горлівки, представники ЗСУ разом з волонтерами роздали продуктові набори, засоби гігієни, дитяче харчування, а також канцелярське приладдя для школярів. Допомогу отримали майже 100 родин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: