Бойовики боротимуться з українським ТБ

Читать на русском
Командири бойовиків вжили екстрених заходів із протидії трансляції українського телебачення на окупованому Донбасі.

Командири бойовиків вжили екстрених заходів із протидії трансляції українського телебачення на окупованому Донбасі.

Про це у Facebook написав народний депутат України, координатор групи «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

«За оперативними даними групи «ІС», керівництво терористичних організацій на території окупованих районів Донбасу вживає екстрених заходів щодо «протидії українській пропаганді», – пише нардеп.

За його словами, за наказом російських кураторів бойовиками був проведений моніторинг аналогових каналів телебачення, а також кабельних провайдерів, які віщають на окупованій території Луганської та Донецької областей. У результаті моніторинг виявив, що деякі провайдери транслюють низку українських телеканалів.

«Дана ситуація була винесена на обговорення «ради міністрів «ЛНР», за результатами якого прийнято рішення про сувору заборону кабельним операторам транслювати будь-які українські телеканали. У разі невиконання провайдер має притягуватися до кримінальної відповідальності», – заявив Тимчук.

Крім того, як стверджує координатор групи «ІС», бойовики Луганській області звернулися до Російської Федерації з вимогою встановити на їх території додаткові потужні телевізійні передавачі з метою замінити українське ТБ російськими телеканалами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: