Російський режим в усьому копіює Гітлера – Турчинов

Читать на русском
Турчинов порівняв дії Росії, де заарештували директора української бібліотеки, з діями нацистської Німеччини.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов порівняв дії Росії, де заарештували директора української бібліотеки, з діями нацистської Німеччини.

Про це він повідомив у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні колесо історії зробило черговий оберт на 360 градусів і в Москві заарештували директора української бібліотеки. В бібліотеці вилучають книги з історії України та інформаційні матеріали про нашу державу. Російський режим в усьому копіює Гітлера», – написав Турчинов.

Секретар РНБО зауважив, що найпоширенішою ілюстрацією часів існування нацистської Німеччини стали палаючі звалища вилучених книжок, які не вписувались в їх антилюдську ідеологію.

Як Володимир Путін йде шляхом Адольфа Гітлера (ІНФОГРАФІКА)«Слово і Діло» вирішило порівняти Адольфа Гітлера та Володимира Путіна виходячи з основних характеристик їх історичної схожості та політичної подібності

«Все це говорить про їх страх, тваринний страх втратити владу й панічний страх перед Україною. Вони нас бояться, тому що не здатні перемогти, тому що фактом самого існування незалежної України ми щодня вбиваємо цвяхи в труну російського імперського реваншизму, руйнуючи всі спроби відродження кривавої російської імперії», – резюмував Турчинов.

Нагадаємо, вчора ввечері у бібліотеці української літератури в Москві пройшли обшуки, під час яких російські служби вилучили книги, які нібито містять заклики до антиросійсьої пропаганди. Директора бібліотеки Наталію Шаріну після проведених обшуків затримали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: