Бюлетені для голосування на виборах у Маріуполі можуть надрукувати повторно

Читать на русском
«БПП» заявляє, що бюлетені для голосування на місцевих виборах у Маріуполі повинні бути надруковані повторно.

«Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявляє, що бюлетені для голосування на місцевих виборах у Маріуполі повинні бути надруковані повторно.

Відповідну заяву «БПП» розмістила у себе на офіційному сайті, передає «Слово і Діло».

«Рішення про друк бюлетенів у Маріуполі на підприємстві, що належить олігарху Ринату Ахметову, який не приховує своєї підтримки кандидатів від «Опозиційного блоку», відкриває шлях до фальсифікації виборів», – пояснюють у пропрезидентської партії.

У Маріуполі люди Ахметова зривають підготовку до виборів – активістУ Маріуполі друк виборчих бюлетенів відбувається в друкарні підприємства, що належить до холдингу «СКМ» Ріната Ахметова, без нагляду спостерігачів чи правоохоронців.

У «БПП» повідомили, що вони, зокрема, підтримують рішення ради коаліції Верховної Ради, яка закликала звернутися з проханням до Центральної виборчої комісії забезпечити повторний друк бюлетенів.

«Представники нашої партії в ДВК будуть голосувати проти використання раніше надрукованих бюлетенів на місцевих виборах у місті Маріуполі», – йдеться в повідомленні.

При цьому в прес-службі партії уточнили, що у разі, якщо проведення виборів в Маріуполі буде поставлено під загрозу, всю відповідальність за їх зрив нестимуть територіальна виборча комісія і «Опозиційний блок», «який своїми діями поставив під сумнів волевиявлення громадян у регіоні, ключовому для збереження миру в країні».

Раніше голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський заявив, що місцеві вибори в Маріуполі мають відбутися, тому що припинити виборчий процес після його початку юридично неможливо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: