Попіарився і забув: Андрієвський так і не дізнався суму повернутих в Україну корупційних грошей

Читать на русском
Народний депутат від фракції «БПП» Дмитро Андрієвський так і не направив депутатський запит для уточнення суми повернутих до Держбюджету корупційних грошей.
Дмитро Андрієвський

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Андрієвський може «похвалитися» ювілейною десятою невиконаною обіцянкою – він так і не направив депутатський запит для уточнення суми повернутих до Держбюджету корупційних грошей.

Відповідну обіцянку нардепа «Слово і Діло» зафіксувало ще 4 травня.

Коментуючи в ефірі каналу «112 Україна» інформацію про те, що за весь час в Україну повернули лише декілька тисяч вкрадених з країни гривень, Андрієвський заявив, що не готовий підтвердити дану цифру.

Після його слів ведуча запитала, чи може нардеп надіслати депутатський запит для уточнення відповідних даних. У свою чергу, Андрієвський пообіцяв, що такі запити «ми обов'язково зробимо» й після травневих свят «подивимося, скільки таких грошей повернуто».

Втім, травневі свята закінчилися ще чотири місяці тому, а обіцяних депутатських запитів для уточнення суми повернутих корупційних грошей Андрієвський так і не направив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: