Виборча кампанія в Хмельницькому проходить доволі відкрито та без провокацій – експерт

Читать на русском
Костянтин Чернилевський

На даному етапі передвиборчої кампанії в Хмельницькому не було відвертих скандалів і провокацій.

Про це в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповів координатор кампанії спостереження громадянської мережі «ОПОРА» у Хмельницькій області Андрій Попик, повідомляє «Слову і Ділу».

«Відвертих сутичок, напруження, провокацій немає. Слід відзначити, що вже є свого роду передвиборча благодійність. Кандидати встановлюють лавки, дитячі майданчики, проводять сільськогосподарські ярмарки, розважальні заходи. Дуже низькою є активінсть вуличних зустрічей з виборцями, а на зустрічі з деякими кандидатами взагалі приходять двоє-троє людей», – розповідає Попик.

Також він відзначив, що поки відкритим залишається питання явки на вибори, оскільки быільшість навіть не знає кандидатів.

«Виборча кампанія доволі відкрита. Спостерігачі мають доступ до інформації й самі кандидати йдуть назустріч. Проблеми були лише в Кам'янці-Подільському. Там в одній із виборчих комісій виник конфлікт: не хотіли реєструвати деякі партії, але потім це вирішили в судовому порядку. Також там були проблеми з доступом для спостерігачів, але все вирішили», – проаналізував Андрій Попик.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: