У квартирах киян потеплішає з 10 жовтня

Читать на русском
Київські житлові будинки почнуть опалювати із завтрашнього дня – мер столиці Віталій Кличко підписав відповідне розпорядження.

Київські житлові будинки почнуть опалювати із завтрашнього дня – мер столиці Віталій Кличко підписав відповідне розпорядження.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації, передає «Слово і Діло».

Згідно з нормами, опалювальний сезон має розпочинатися, коли середньодобова температура протягом трьох діб становить не більше 8 градусів тепла.

В очікуванні холодів: коли почнеться опалювальний сезон?Вже в середині наступного місяця температура повітря в Україні знизиться до 0 градусів за Цельсієм. При цьому в газових сховищах все ще не вистачає блакитного палива для початку опалювального сезону.

«Зараз прийшов холодний фронт. Оскільки для нас комфорт киян є пріоритетом, ми не стали чекати 15 жовтня. І я підписав розпорядження підключати опалення в житлових будинках із завтрашнього дня, з 10 жовтня», – сказав Кличко.

За його словами, на сьогоднішній день вже підключені до опалення 184 установи бюджетної сфери, а саме лікарні, школи, дитсадки.

Резюмуючи, Кличко уточнив, що у всіх житлових будинках Києва буде тепло протягом 5-7 днів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: