Рішення про енергетичну блокаду Криму буде ухвалене до кінця жовтня – Джемілєв

Читать на русском
Питання про енергетичну блокаду автономної республіки Крим буде вирішене вже до кінця поточного місяця.
Фото: УНІАН

Питання про енергетичну блокаду автономної республіки Крим буде вирішене вже до кінця поточного місяця.

Таке припущення висловив народний депутат, один із лідерів кримських татар Мустафа Джемілєв, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Крим. Реалії».

«Я думаю, це питання вирішиться до кінця місяця», – сказав Джемілєв, відповідаючи на запитання про те, коли почнеться бойкот постачання енергоресурсів до Криму.

Крім того, Джемілєв додав, що коли Україна на офіційному рівні вживе заходів щодо скасування вільної економічної зони в Криму, необхідність продовольчої блокаді зникне.

Саакашвілі про блокаду Криму: монополію на використання сили повинна мати державаГубернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі вважає, що товарна блокада Криму силами громадських активістів несе певні ризики безпеці.

«Ми очікуємо, що доручення Президента про скасування закону про вільну економічну зону буде ухвалено і у нас не буде необхідності самим блокувати, це зробить держава», – вважає Джемілєв.

Нагадаємо, раніше в Меджлісі кримськотатарського народу заявили, що будуть готувати татар до життя у вигнанні на материковій Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: