В ООН відреагували на плани терористів видворити їх співробітників з Луганська

Читать на русском
Управління Верховного комісара ООН у справах біженців закликає керівництво самопроголошеної «ЛНР» надати безперешкодний гуманітарний доступ до населення, яке постраждало від конфлікту на Донбасі.

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців «глибоко засмучене» рішенням лідерів бойовиків самопроголошеної «ЛНР» видворити їх співробітників із Луганська та закликає надати безперешкодний гуманітарний доступ до населення, яке постраждало від конфлікту на Донбасі.

Про це йдеться у прес-релізі УВКБ ООН, інформує «Слово і Діло».

Там нагадали, що відповідні заходи вжиті у критичний момент, коли в регіоні наближається холодний період. «Ми сподіваємося, що це рішення може бути переглянуте і ми якомога швидше зможемо відновити свою роботу у співпраці з усіма зацікавленими сторонами», – йдеться у повідомленні.

УВКБ ООН також закликало всі зацікавлені сторони надати повний гуманітарний доступ до населення у східній Україні, яке потребує допомоги, та забезпечити умови для безперешкодного руху гуманітарної допомоги та персоналу.

Нагадаємо, нещодавно керівники терористів «ЛНР» зажадали гуманітарні організації, включаючи Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, негайно покинути межі окупованих територій Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: