Тягнибок розповів, які звинувачення йому висунули в МВС

Читать на русском
В Міністерстві внутрішніх справ України лідеру Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олегу Тягнибоку інкримінують підготовку терористичного акту біля Верховної Ради Уцкраїни 31 серпня.

В Міністерстві внутрішніх справ України лідеру Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олегу Тягнибоку інкримінують підготовку терористичного акту біля Верховної Ради України 31 серпня.

Зокрема, як повідомив журналістам сам Тягнибок, у відомстві його звинувачують у тому, що він у серпні відвідував зону проведення антитерористичної операції з тим, щоб інструктувати бійців батальйонів «Січ» і «Карпатська січ», передає «Слово і Діло».

«Вони собі нафантазували і починають очевидно підтасовувати факти під їхню таку божевільну версію: нібито Олег Тягнибок, голова Всеукраїнського об'єднання «Свобода», разом зі своїми заступниками наприкінці серпня поїхав на передову для того, щоб проінструктувати бійців батальйонів «Січ», «Карпатська січ», як робити теракти і що робити 31 серпня під Верховною Радою України», – розповів Тягнибок.

Аваков обіцяє зустрічний позов проти ТягнибокаСказано 8 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Свободівець» назвав озвучені МВС звинувачення щодо нього «божевільними фантазіями Авакова», підтвердивши, що справді був у зоні проведення АТО, але зазначивши, що це не може бути доказом участі його або його заступників у підготовці теракту.

Нагадаємо, допити лідерів ВО «Свобода» почалися 4 вересня, першими на розмову зі слідчими прийшли Швайка, Тягнибок і Сиротюк. Сьогодні також стало відомо про проведення обшуку в будинку Юрія Сиротюка. Це сталося після того, як 23 вересня суд відмовився відпускати екс-нардепа під заставу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: