Марковський більше займається піаром, аніж справами – журналіст

Читать на русском
Іван Марковський

Виконувач обов'язків міського голови Кіровограда Іван Марковський багато часу та сил приділяє особистому піару: розповідає з будь-якого приводу про досягнення і плани, хоча ці досягнення дуже сумнівні.

Про це в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповіла головний редактор кіровоградської газети «Народне слово» Валентина Бажан, інформує «Слово і Діло».

В якості прикладу журналістка наводить ситуацію щодо будівництва славнозвісного мосту через річку Інгул.

«У місті з'явився міст сумнівної краси та якості через Інгул у досить безлюдному місці. Вартість – 1 млн грн. Ремонт доріг у місті розпочався лише в другій декаді вересня і ведеться хаотично. На вулиці Пушкіна покладено асфальт і бордюри, в той час, як тротуарів там, здається, взагалі ніколи не було. А в місцях великого скупчення людей – біля Критого ринку чи ринку «Черемушки» – тротуари взагалі зруйновані, але належної реакції поки немає», – розповідає журналіст.

Крім того, вона додає, що вчора на сесії пакетом були ухвалені понад 200 земельних питань. Без обговорення, що уже давно стало звичною практикою наприкінці каденції ради й що навряд чи можна віднести до позитивних аспектів діяльності місцевої влади, констатувала Валентина Бажан.

Відзначимо, що раніше керівник кіровоградського медіа-проекту «Подсмотрено Кировоград» Андрій Крившенко у коментарі «Слову і Ділу» повідомив про те, що багато проектів з благоустрою Кіровограда нині відхиляються Іваном Марковським без вагомих причин, але водночас лобіюються інтереси бізнесу.

Нагадаємо, стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: