Блокувати в'їзд до Криму татарам допомагають херсонська міліція та військовослужбовці

Читать на русском
На адміністративному кордоні Херсонської області з окупованою автономною республікою Крим стартує акція, спрямована на товарну блокаду півострова.
Фото: Артем Шевченко, Facebook

На адміністративному кордоні Херсонської області з окупованою автономною республікою Крим стартує акція, спрямована на товарну блокаду півострова.

Для недопущення провокацій та забезпечення мирного характеру акції на місце подій прибули працывники міліції Херсонської області та військовослужбовці батальйону патрульної служби «Херсон», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook директора департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артема Шевченка.

«Батальйон ПСМОП «Херсон» та особовий склад ГУМВС в Херсонській області будуть забезпечувати громадський порядок під час акції блокування окупованого Криму. Жодних провокацій Ілля Ківа (начальник ГУМВС України в Херсонській області – ред.) не допустить. Душею і серцем разом з пікетувальниками», – повідомив Шевченко.

Путілов підтримав товарну блокаду КримуГлава Херсонської області підтримує ініціативу кримських татар з блокування постачання продовольства та інших товарів з материкової частини України до Криму.

Старт пікету був призначений на 12:00, але скільки він триватиме, поки не повідомляється. За інформацією координаційної ради акції, через адміністративний кордон будуть безперешкодно пропускатися пішоходи та легковий транспорт. За словами Рефата Чубарова, засідання координаційного штабу будуть відбутися щодня о 18:00.

Нагадаємо, вчора Чубаров запропонував разом із продуктовою блокадою, припинити також постачання на півострів електроенергії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: