Путілов підтримав товарну блокаду Криму

Читать на русском
Глава Херсонської області підтримує ініціативу кримських татар з блокування постачання продовольства та інших товарів з материкової частини України до Криму.
Андрій Путілов

Керівник Херсонської області Андрій Путілов підтримує ініціативу кримських татар з блокування постачання продовольства та інших товарів з материкової частини України до Криму.

Про це повідомила прес-служба Херсонської ОДА, передає «Слово і Діло».

«Нам дійсно необхідно максимально скоротити товарні поставки до Криму, не пропускати туди побутову техніку, сировину, будматеріали. При цьому, як голова обласної адміністрації я зобов'язаний контролювати виконання закону, згідно з яким у нас немає повної заборони на переміщення товару», – заявив Путілов.

Продуктова блокада Криму: чого хочуть кримські татари? ЕкспертСпеціалісти поділились міркуваннями щодо заяви Рефата Чубарова про те, що кримськотатарські лідери готуються до продуктової блокади Криму.

Він також закликав лідера Меджлісу, народного депутата Рефата Чубарова ініціювати повну блокаду товарів і встановлення реального тарифу на електроенергію на рівні Верховної Ради, оскільки ці питання є в компетенції вищих органів влади.

«Я прошу підійти до цього питання системно та створити інституційні умови блокування товарообігу з окупантом, а не разові акції, які матимуть лише медійний ефект», – зазначив голова Херсонської ОДА.

Як відомо, вчора президент Всесвітнього конгресу кримських татар Рефат Чубаров повідомив, що кримськотатарські лідери готуються до продуктової блокади Криму. Обґрунтовується такий крок посиленням репресій проти кримських татар у анексованому Криму з боку влади Кремля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: