«Укрнафтою» досі керують люди Коломойського – Лещенко

Читать на русском
Незважаючи на те, що «Укрнафта» місяць тому отримала нового керівника, державним підприємством досі керують менеджери олігарха Ігоря Коломойського.

Незважаючи на те, що «Укрнафта» місяць тому отримала нового керівника, публічним акціонерним товариством досі керують менеджери олігарха Ігоря Коломойського.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від «БПП» Сергій Лещенко, передає «Слово і Діло».

Він нагадав, що 22 липня відбулися збори акціонерів «Укрнафти», на якому звільнили пов'язаного з Коломойським керівника – бельгійця Пітера Ванхеке і обрали на цю посаду британця Марка Роллінза. Тоді ж прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пообіцяв, що новий глава «Укрнафти» приступить до роботи відразу після підписання контракту.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк обіцяє, що менеджмент компанії «Укрнафта» буде зміненийСказано 15 травня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Сьогодні я отримав листа від «Укрнафти» – що я бачу?! Роллінз досі не працює в «Укрнафті», а всім там і далі заправляють люди Коломойського – Кущ і Пустоваров, які й привели до мільярдних боргів перед українськими бюджетниками (10 млрд боргів ренти та 1,8 млрд дивідендів)», – заявив Лещенко.

Як відомо, Державна фіскальна служба має намір почати опис майна ПАТ «Укрнафта», податковий борг якого в сумі складає вже майже 10 млрд грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: