У Путілова не квапляться відновлювати українське ТБ у прикордонних з Кримом районах

Читать на русском
Мінінформполітики запропонувало Херсонської ОДА шляхи вирішення проблеми відсутності українського мовлення в районах, що межують з окупованим Кримом, однак обласна влада досі ніяк не відреагували на це.

Міністерство інформаційної політики запропонувало Херсонській обласній державній адміністрації шляхи вирішення проблеми відсутності українського мовлення у районах, які межують з окупованим Кримом.

Пройшов місяць після відповідних пропозицій, а чиновники Херсонської ОДА досі ніяк не відреагували на звернення міністерства, пише «Слово і Діло».

Як повідомили журналістам «СіДа» у інформаційному відомстві, попередній аналіз несучої спроможності опор та потужностей енергоживлення зазначених об’єктів Херсонської філії показав, що на сьогодні можливості даних станцій з додаткового енергозабезпечення практично вичерпані.

Експерт: Закритість влади – головна ознака роботи ПутіловаВ якості голови Херсонської ОДА Андрій Путілов запам'ятався небажанням спілкуватися з пресою та закритістю влади

При цьому у МІП зазначили, що зі свого боку можуть посприяти виділенню чотирьох передавачів для потреб Херсонської області, але для їх встановлення та докупівлі фідерів і антен необхідні додаткові матеріальні та фінансові ресурси, які Мінінформполітики запропонувало виділити із бюджету Херсонської ОДА.

«На жаль, відповіді від Херсонської державної адміністрації так і не було отримано», – констатують у відомстві.

Нагадаємо, раніше депутати Херсонської облради звернулися до Кабінету міністрів і, зокрема, до Міністерства інформаційної політики з проханням забезпечити в прикордонних із Кримом районах області мовлення українських телеканалів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: