Спільними зусиллями: Денис Антонюк звільнений з посади голови Державіаслужби

Читать на русском
Кабінет міністрів звільнив Дениса Антонюка з посади голови Державної авіаційної служби України.

Сьогодні, 4 вересня, Кабінет міністрів прийняв рішення звільнити Дениса Антонюка з посади голови Державної авіаційної служби України.

Про це на брифінгу повідомив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Сьогодні за моїм поданням Кабмін прийняв рішення звільнити пана Антонюка з посади голови Державіаслужби», – сказав Пивоварський.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що у Державіаслужбі проведуть службове розслідуванняСказано 27 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Він пояснив, що таке рішення було прийнято після отримання результатів перевірок Державіаслужби. Тепер у зв'язку з цим буде оголошений конкурс на заміщення посади голови служби, додав Пивоварський.

Нагадаємо, першим, хто публічно виступив проти діяльності Антонюка на чолі Державіаслужби, був голова Одеської області Михеіл Саакашвілі. Тоді чиновники посварилися просто під час наради. На адресу керівництва Державіаслужби одеський губернатор вибухнув звинуваченнями в монополізації авіаринку України та корупції, після чого Антонюк був тимчасово відсторонений від виконання своїх обов'язків.

А вчора близько 30 народних депутатів звернулися до прем'єр-міністра України з вимогою змінити на посту голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка, який нещодавно був відновлений на посаді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: