Карта АТО: ситуація на сході України станом на 29 серпня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 28 серпня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Поблизу Донецька, зі сторони Спартака, по опорному пункту українських військових в Авдіївці бойовики вели вогонь з танку, мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї.

На Артемівському напрямку, близько 19 години, окупанти зі 120 мм мінометів обстріляли сили АТО в районі селища Санжарівка.

Крім того, недалеко від Маріуполя, о 21:20, до 10 чоловік диверсійно-розвідувальної групи сепаратистів, за підтримки БМП та стрілецької зброї, намагалися обійти наші позиції в Богданівці. В результаті бойового зіткнення противник відступив.

А 29, в період з 00:00 і до 06 години ранку бандформування 4 рази порушили перемир'я. Зі стрілецької зброї найманці обстріляли українські позиції в районі Щастя, шахти Бутовка та двічі в Опитному.

Загалом, за минулу добу, проросійські найманці 74 рази порушили режим припинення вогню. З них 18 випадків використання зброї ворогом зафіксовано саме з 19 години і до кінця доби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: