В «БПП» відхрестилися від зв'язків з ірпінським мером-забудовником

Читать на русском
У «Блоці Петра Порошенка» заперечують факт партнерства з політичною силою «Нові обличчя», головою якої є мер міста-сателіта Києва Ірпеня.

У «Блоці Петра Порошенка» заперечують факт співпраці з політичною партією «Нові обличчя», засновником і головою якої є мер міста-супутника Києва Ірпеня Володимир Карплюк.

Про це йдеться в офіційній заяві, опублікованій на сторінці політичної сили в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Днями у м. Боярка Київської області поширили листівку від партії «Нові обличчя», яку очолює міський голова Ірпеня Володимир Карплюк, з використанням логотипу партій «Солідарність» та «УДАР». Доводимо до відома громади, що ані «Солідарність», ані «УДАР», що входять до складу «Блоку Петра Порошенка», не підтримують партію «Нові обличчя», не є її «партнерами», як вказано у листівці, жодних спільних заходів не проводили і на жодні дії цю партію не уповноважували», – повідомляють у «БПП».

У свою чергу, лідер «Блоку Петра Порошенка» в парламенті Юрій Луценко зазначає, що подібні витівки в партії розцінюють як політичне шахрайство. «Нам відомо, що міський голова Ірпеня Володимир Карплюк фігурує в низці журналістських розслідувань як власник 67 квартир і забудовник зелених зон. Тож, краще уникати такого сумнівного «партнерства», – цитує Луценка прес-служба «БПП».

Додамо, що Карплюк – не єдиний мешканець Ірпеня, до персони якого останнім часом прикута пильна увага суспільства. Раніше, 9 липня, після того, як Ірпінський міський суд виправдав колишнього ректора місцевої Податкової Академії Петра Мельника у звинуваченні щодо хабарництва, прокуратура Київської області висунула тому нове звинувачення – у розтраті майна університету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: