Луценко про розкол у владі: ніхто вже не хоче бути координатором коаліції

Читать на русском
Стан парламентської коаліції настільки плачевний, що серед депутатів провладних фракцій вже навіть немає бажаючих її очолити.
Фото: www.rbc.ua

Лідер фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко вважає, що парламентська більшість в Україні переживає найгірші часи, перебуваючи в глибокій кризі.

За словами Луценка, в коаліції настала «суперкриза», пов'язана з конкуренцією політичних сил на місцевих виборах, пише «Слово і Діло» з посиланням на українську редакцію ВВС.

«Дійшло до того, що ніхто не хоче бути координатором коаліції», – цитує слова парламентарія видання. Менше з тим, згідно з передбаченою членами коаліції процедурою, координатором повинна стати Юлія Тимошенко.

«Бажання виграти додаткових десять сільрад на місцевих виборах часто затьмарює відповідальність державного діяча», – зауважив глава «БПП».

Крім того, масла у вогонь підливає протистояння кандидатів Сергія Березенка, що представляє «БПП», і Геннадія Корбана («Укроп») на 205 виборчому окрузі в Чернігові.

Нагадаємо, про свій намір залишити посаду керівника «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив 3 липня, після голосування парламенту за закон про валютні кредити. Правда, пізніше він від цього радикального рішення відмовився.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: