Луценко: Шевченко має піти, а коаліція – забути про квоти

Читать на русском
Народний депутат від фракції «Батьківщини» Ігор Луценко запропонував коаліції скасувати будь-які квоти і оголосити відкритий конкурс на призначення міністрів.

Народний депутат від фракції «Батьківщини» Ігор Луценко запропонував коаліції скасувати будь-які квоти і оголосити відкритий конкурс на призначення міністрів.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло»

Цю ініціативу депутат пояснив необхідністю уникнути надалі звинувачень у «продажу посад». Крім того, Луценко наполягає на відставці міністра екології Ігоря Шевченка.

«Як тільки підтвердилася інформація про те, що він літав бортом Онищенко, я пропонував нашій фракції зареєструвати постанову про звільнення Шевченка. Власне, це я стверджую вже тиждень», – пише депутат.

Міністр спорту закликав Шевченка подати у відставкуМіністр молоді та спорту України Ігор Жданов закликав свого колегу, міністра екології Ігоря Шевченка подати заяву про відставку.

Нагадаємо, 15 червня глава фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко закликав коаліцію проголосувати за відставку Шевченка. Депутат стверджував, що в той час, коли на нафтобазі під Києвом спалахнула пожежа, міністр перебував за кордоном у відпустці. Пізніше прем'єр-міністр Яценюк відчитав Шевченко за те, що той не був на місці пожежі.

Шевченко зазначив, що був за кордоном 6-7 червня, тоді як пожежа спалахнула 8 червня. Також він підтвердив, що повертався з Ніцци до Києва літаком, який належить нардепу, члену депутатської групи «Воля народу» Олександру Онищенко.

Напередодні Яценюк виступив за відставку Шевченка за поведінку, яка порочить уряд і коаліцію. Він також закликав партію «Батьківщина», за квотою якої потрапив в уряд Шевченка, «прийняти відповідальне політичне рішення».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: