Америка сподівається, що Росія стане менш агресивною – The Guardian

Читать на русском
Заяву російського президента про те, що на озброєння його армії надійде понад 40 нових міжконтинентальних балістичних ракет, які зможуть обійти будь-які системи ППО, американці називають не інакше, як брязканням ядерною зброєю.

США сподіваються, що Росія може змінити напрямок, коли Володимир Путін залишить посаду президента. Про це в понеділок, 22 червня, пише The Guardian, передає «Слово і Діло».

Виступаючи напередодні перед журналістами, міністр оборони США Еш Картер заявив, що США і НАТО необхідний «сильний, але збалансований» підхід до Росії, і він сумнівається в тому, що агресивна поведінка Москви буде змінюватися, поки президент Володимир Путін залишається біля керма.

За його словами, Сполучені Штати як і раніше вірять у перспективу, що Росія, можливо, не за Володимира Путіна, але коли-небудь у майбутньому, повернеться до курсу країн, що прямують вперед, а не пасуть задніх.

Додамо, заяву російського президента про те, що на озброєння його армії надійде понад 40 нових міжконтинентальних балістичних ракет, які зможуть обійти будь-які системи ППО, американці називають не інакше, як брязканням ядерною зброєю. А міністр оборони США Еш Картер назвав її «неадекватною поведінкою».

Цього тижня Картер планує виступити з промовою у Берліні, відвідати Естонію і бути присутнім на зустрічі міністрів оборони країн НАТО. Ключовою темою на всіх цих етапах буде стратегія поведінки щодо політики Кремля і його військової підтримки сепаратистів на сході України, повідомляє The Guardian.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: