В Адміністрації Президента назвали найкращі і найгірші міністерства

Читать на русском
У трійку кращих міністерств, на думку заступника глави Адміністрації Президента Дмитра Шимківа, увійшли Міністерство фінансів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Мінагрополітики України

У трійку кращих міністерств, на думку заступника глави Адміністрації Президента Дмитра Шимківа, увійшли Міністерство фінансів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Мінагрополітики України.

Про це Шимків розповів в інтерв'ю LB.ua, інформує «Слово і Діло».

«Наталя Яресько – дуже грамотний підхід, команда. дуже грамотний підхід, команда. Розумний менеджмент. Вона чудово веде переговори. Я був на багатьох зустрічах за її участі — у Давосі, наприклад. Це вражаюче. Так, як має бути», – відзначив роботу Яресько заступник голови АП.

Що стосується Мінекономрозвитку, то у його глави Айвараса Абромавічуса, на думку Шимківа, є як позитивні зрушення, так і негативні. «Позитив у дерегуляції. Але історія з конкурсами на керівників держкомпаній, мені здається, не працює», – говорить чиновник.

«І третє міністерство – Мінагрополітики. Краще за всіх з виконання угоди про Асоціацію з ЄС. Чудовий стан бізнесу по минулому року. Хоча я не знаю, що потрібно зробити, щоб агробізнес був у поганому стані в Україні», – зазначив Шимків.

Крім того, він також позитивно оцінив роботу заступника глави МВС Еки Згуладзе.

Водночас, Шимків констатував проблеми в Мінохорони здоров'я та Мінкультури. Особливу увагу глава Адміністрації Президента приділив Міністерству екології. «Ми дуже багато скарг на них отримуємо. Я просто в шоці. Хоча у них найбільше повинно бути планів щодо євроінтеграції, 20 планів, які повинні затвердити. Там навіть кінь не валявся», – заявив Шимків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: