Абромавичус може стати «відмінником» у питанні виконання обіцянок

Читать на русском

Міністр економічного ровитку Айварас Абромавичус сьогодні представив у Верховній Раді проект Закону України «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації», відповідно до якого список об'єктів держмайна, що не можуть бути приватизовані, буде скорочений утричі.

Таким чином, «міністр-іноземець» наразі наближається до абсолютного показника виконання обіцянок, інформує «Слово і Діло».

Зокрема, у проекті запропонованого Абромавичусом закону передбачається, що статус стратегічного збереже 551 об'єкт із 1478. «З чинного переліку виключаються... морські та рибні порти, підприємства АПК – у спиртовій галузі; у вугільній, хімічній, авіаційній галузях, у машинобудуванні», – йдеться у повідомленні Кабінету міністрів.

Відповідну обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало 23 грудня. Загалом система громадського контролю зареєструвала 4 обіцянки Айвараса Абромавичуса, 3 з яких він уже виконав.

Читайте також: Порошенку не сподобався закон, який забороняє конфіскацію житла за борги

Сьогодні «Слово і Діло» разом з експертом «Реанімаційного пакету реформ» також аналізувало перспективу підвищення пенсійного віку для жінок і дійшло висновку, що, враховуючи демографічну ситуацію в країні, оптимальним віком для виходу жінок на пенсію є 50 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: