Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бриль обіцяє збудувати гуртожиток для контрактників частини 3029

8 листопада 2016 року голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль пообіцяв збудувати гуртожиток для контрактників частини 3029.
Виконано
Сказано 8 листопада 2016 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/33995/kostyantin-bril-u-nastupnomu-rotsi-prioritetom-dlya-oblasnoji-vladi-stane-budivnitstvo-zhitla-ta-tsentr-reabilitatsiji-dlya-uchasnikiv-boyovih-diy.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/42318/do-dnya-zahisnika-ukrajini-viyskova-chastina-3029-matime-vlasniy-gurtozhitok.html
  • http://www.zoda.gov.ua/news/42820/pravoohorontsi-ta-pidshefni-viyskovi-chastini-otrimali-podarunki-do-dnya-zahisnika-ukrajini.html

Результат

6 вересня 2018 року Костянтин Бриль перевірив хід проведення реконструкції будівлі гуртожитка для військовослужбовців за контрактом військової частини 3029 Національної гвардії України. Голова облдержадміністрації розповів, що до Дня захисника України військовослужбовці цієї частини мають отримати власний гуртожиток. Він розрахований на проживання 70 військовослужбовців.

Станом на 14 жовтня 2018 року у військовій частині 3029 Національної гвардії України зведено гуртожиток для військовослужбовців військової служби за контрактом вартістю 1 мільйон 500 тисяч гривень. Окремо за кошти обласного благодійного фонду «Фонд сприяння обороні Запорізької області» для військовослужбовців, що житимуть в гуртожитку було придбано побутову техніку, освітлення, телевізори, холодильник, сантехніку та інші необхідні речі.