Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко заявив, що заарештовані кошти колишніх українських чиновників надійдуть до Державного бюджету та золотовалютного запасу України

28 квітня 2017 року президент України Петро Порошенко заявив, що найближчим часом будуть заблоковані рахунки колишніх українських чиновників. За словами Президента, заарештовані кошти надійдуть до Державного бюджету та підуть на поповнення золотовалютного запасу України (відео: - 00:39).
Архів
Сказано 28 квітня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/svyatoslav.tsegolko/videos/1183285668447627/?permPage=1
  • http://finpost.com.ua/news/4131
  • лист адміністрації

Результат

17 липня 2017 року Державна служба фінансового моніторингу України підбила підсумки своєї діяльності в першому півріччі 2017 року. Так, за цей період, Держфінмоніторингом підготовлено та направлено до правоохоронних органів 85 матеріалів щодо фінансових операцій, проведених за участю колишніх високопосадовців. Загальна сума фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, та можуть бути пов’язані з учиненням іншого злочину за цими матеріалами становить 9,3 млрд грн.

10 жовтня 2017 року у Державній службі фінансового моніторингу України нам повідомили, що у зв'язку зі специфікою роботи служби фінансових розслідувань інформацію щодо окремих розслідувань, зокрема інформація щодо заарештованих коштів колишніх українських чиновників, не може бути розголошена.