Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв, що в Києві буде побудований сучасний “Центр захисту тварин”

28 березня 2017 року міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що в Києві буде побудований сучасний “Центр захисту тварин” - з гідними умовами утримання, з повноцінним харчуванням, ветеринарною допомогою. За його словами, цього року будуть здійснені проектні роботи, а з наступного 2018 року розпочнеться будівництво.
Не виконано
Сказано 28 березня 2017 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=2338
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-kyiv/2364589-u-kievi-zbuduut-centr-zahistu-tvarin.html
  • https://kyivcity.gov.ua/news/u_kiyevi_prezentuvali_proekt_budivnitstva_tsentru_zakhistu_tvarin.html
  • https://kyivcity.gov.ua/news/u_kiyevi_pobuduyut_tsentr_zakhistu_tvarin_iz_vetlikarneyu_gotelem_i_pritulkom_dlya_kotiv_i_sobak/
  • https://kyivcity.gov.ua/news/u_kiyevi_pobuduyut_tsentr_zakhistu_tvarin_iz_vetlikarneyu_gotelem_i_pritulkom_dlya_kotiv_i_sobak/
  • Лист КМДА від 31 липня 2020 року
  • Лист КМДА від 31 липня 2020 року
  • Лист КМДА від 10 березня 2021 року

Результат

Станом на 10 березня 2021 року будівництво сучасного “Центру захисту тварин” триває. Нагадаємо, що каденція Кличко, під час якої він давав обіцянку - завершена. Крім того, будівництво розпочали пізніше запланованих термінів, тож обіцянка отримує статус - не виконано.

Нагадаємо перебіг подій:

14 грудня 2017 року Київська міська рада затвердила міську цільову Програму контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2017-2019 роки.

Відповідно до програми, у Києві розпочнуть будівництво міського Центру захисту тварин європейського зразка та пунктів тимчасового утримання домашніх улюбленців. На реалізацію програми впродовж трьох років пропонується закласти понад 192 мільйони гривень.

17 травня 2018 року у приміщенні Kyiv Smart City Hub відбулася презентація нового проекту будівництва Центру захисту тварин. Майбутній Центр розташовуватиметься на вулиці Автопарковій у Дарницькому районі.

2 травня 2019 року стало відомо, що у Дарницькому районі на вулиці Автопарковій зведуть центр захисту тварин. Відповідний проект будівництва затверджено розпорядженням КМДА № 732. Фінансування робіт триватиме у межах показників, передбачених Переліком об’єктів будівництва (реконструкції), що передбачається фінансувати у 2019 році за рахунок бюджетних коштів у складі Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.