Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Павелко пообіцяв, що незабаром поблизу Борисполя запрацює завод з виробництва штучних газонів

7 грудня 2016 року народний депутат України, президент ФФУ Андрій Павелко пообіцяв, що незабаром поблизу Борисполя запрацює завод з виробництва штучних газонів.За його словами, це підприємство стане єдиною структурою такого роду, яка буде належати футбольної федерації - Football Federation of Ukraine - і працювати виключно на благо українського футболу.
Виконано
Сказано 7 грудня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/andriy.pavelko?fref=ts
  • https://www.facebook.com/andriy.pavelko/videos/1247985288620450/
  • https://www.facebook.com/andriy.pavelko?fref=ts
  • http://footclub.com.ua/news/Ukraina/Prochie/443083319/Vystuplenie-Andreya-Pavelko-na-Kongresse-FFU
  • http://kurs.if.ua/news/frankivets_ocholyv_pershyy_v_ukraini_zavod_z_vyrobnytstva_shtuchnogo_pokryttya_dlya_futbolnyh_poliv_foto_58384.html

Результат

27 грудня 2016 року Андрій Павелко повідомив. що спільно з представником компанії Polytan було запущено в роботу першу машину з виготовлення штучного покриття для спортивних майданчиків і стадіонів. Поки що підприємство працює тільки в тестовому режимі. Але вже навесні 2017 року Павелко обіцяє налагодити укладання спортивного покриття на полях різних регіонів країни за допомогою цієї техніки.

1 жовтня 2017 року завод з виробництва штучних газонів було таки відкрито. Як інформує прес-служба "Федерації футболу України"(ФФУ), реалізація масштабного проекту, яка відбулася без залучення бюджетних коштів та у максимально стислі терміни, стала можливою завдяки ініціативі ФФУ, підтримці ФІФА та УЄФА, а "Федерація футболу України" стала першою у світі національною футбольною асоціацією, що має власне підприємство такого типу.