Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

Геращенко пообіцяла, що назве прізвища активістів і депутатів, які просили не надавати Україні безвізовий режим

16 листопада 2016 року народний депутат України, перший віце-спікер Ірина Геращенко пообіцяла, що коли Україні дадуть «безвіз», вона назве прізвища активістів і депутатів, які «бігали по посольствах європейських країн і просили не надавати Україні безвізовий режим».
Не виконано
Сказано 16 листопада 2016 р.

Джерело

  • http://censor.net.ua/video_news/415211/sdayite_dippasporta_nechego_po_blatu_s_lyubovnitsami_ezdit_po_zelenoyi_knijechke_rada_prizvala_es_nezamedlitelno
  • http://www.slovoidilo.ua/2017/04/28/novyna/polityka/herashhenko-rozpovila-koly-nazve-prizvyshha-deputativ-yaki-prosyly-ne-davaty-bezviz
  • https://www.youtube.com/watch?v=1-G7HcsWXjw
  • https://www.facebook.com/iryna.gerashchenko?fref=ts

Результат

28 квітня 2017 року віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що назве прізвища активістів і депутатів, які просили не давати Україні безвізовий режим після 11 червня, коли формально українцям скасують візи.

15 травня 2017 года Ірина Геращенко в прямому ефірі попросила канал ICTV та інші телеканали показати та назвати народних депутатів, які не вірили та говорили, що Україна не отримає візову лібералізацію з ЄС (відео:29:12).

Станом на 19 червня 2017 року Ірина Геращенко не оприлюднювала прізвища активістів і депутатів, які просили не надавати Україні безвізовий режим.

ВИСНОВОК: Ірина Геращенко не оприлюднила прізвища активістів і депутатів, які просили не надавати Україні безвізовий режим.