Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Домбровський обіцяє вирішити питання забезпечення Переорківського ФАПу засобами першої необхідності

12 листопада 2016 року народний депутат України Олександр Домбровський пообіцяв вирішити питання забезпечення Переорківського фельдшерско-акушерского пункту засобами першої необхідності. Зазначимо, що у вказаному медичному закладі навіть немовлят немає чим важити, а тонометр і мінімальний набір засобів для першої допомоги медики купують за власні кошти.
Не виконано
Сказано 12 листопада 2016 р.

Джерело

  • http://dombrowskiy.com/na-nizki-pensi%D1%97-problemi-iz-subsidiyami-ta-doroge-likuvannya-vinnichani-skarzhatsya-oleksandru-dombrovskomu/
  • Лист народного депутата Олександра Домбровського від 30 листопада 2017 року
  • Лист

Результат

У відповідь на наш запит наприкінці листопада Олександр Домбровський повідомив, що питання надання допомоги в обладнанні фельдшерсько-акушерського пункту с. Переорки буде вирішено після внесення змін до розпорядження КМУ від 11 травня 2017 року, які були ним запропоновані в рамках перерозподілу коштів бюджетної субвенції в сумі 25 тисяч гривень.

На початку серпня ми направили запит народному депутату.

Виходячи з інформації, яку нам прислала Вінницька РДА ФАП с. Переорки був обладнаний, але про сприяння нардепа інформації немає. Вважаємо обіцянку невиконаною, але якщо ми отримаємо додаткову інформацію, статус може змінитися.