Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов обіцяє, що міська влада надасть матеріальну допомогу родинам загиблих у Дніпрі поліцейських

26 вересня 2016 року міський голова Дніпра Борис Філатов пообіцяв, що міська влада надасть матеріальну допомогу родинам загиблих у Дніпрі поліцейських. За його словами, допомога може полягати, як у вирішенні комунальних або матеріальних проблем, так і у вирішенні проблем з житлом (відео:01:10). Нагадаємо, що 25 вересня у Дніпрі порушник правил дорожнього руху вбив поліцейського і важко поранив його напарницю. За кілька годин жінка померла у лікарні. Підозрюваним виявився боєць батальйону "Торнадо" Пугачов Олександр.
Виконано
Сказано 26 вересня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=nxx1KgCCO0s
  • http://interfax.com.ua/news/general/372498.html
  • http://dniprorada.gov.ua/boris-filatov-miska-vlada-opikuvatimetsja-simjami-zagiblih-policejskih
  • http://dniprorada.gov.ua/uk/articles/item/20236/boris-filatov-vruchiv-rodinam-bijciv-ato-ta-simi-zagiblogo-patrulnogo-artema-kutusheva-klyuchi-vid-novih-kvartir
  • https://censor.net.ua/news/442532/semya_ubitoyi_v_dnepre_sotrudnitsy_patrulnoyi_politsii_olgi_makarenko_poluchila_kvartiry

Результат

26 вересня народний депутат, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що сім'ям патрульних поліцейських, загиблих в м. Дніпро при виконанні службових обов'язків, держава виплатить допомогу в розмірі 725 тисяч грн, а також будуть придбані двокімнатні квартири.

28 вересня міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, що найближчим часом має намір зустрітися з родичами загиблих патрульних Артема Кутушева та Ольги Макаренко, щоб дізнатися, якої допомоги потребують сім'ї. Очільник Дніпра також наголосив, що завданням міської влади є підтримка родин загиблих поліцейських.

29 травня 2017 року міський голова Дніпра Борис Філатов вручив ключі та ордери від нової квартири сім'ї патрульного Артема Кутушева, який загинув торік у вересні при виконанні службових обов'язків. Помешкання розташоване у будинку на вул. Мандриківській, 127. За словами мера Дніпра, родину патрульної Ольги Макаренко, напарниці Артема Кутушева, яка загинула разом із ним, забезпечать житловою площею вже найближчим часом.

2 червня 2017 року сім'я співробітниці патрульної поліції Ольги Макаренко, яка загинула під час виконання своїх службових обов'язків, отримала дві однокімнатні квартири в м. Дніпро.

ВИСНОВОК: завдяки спільним зусиллям державної, обласної, міської влади, а також МВС України, сім'ї загиблих поліцейських отримали квартири в Дніпрі.