Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко запевняє, що програма співпраці з Імеретинським краєм Грузії буде напрацьована до грудня поточного року

18 серпня 2016 року голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко запевнив, що програма співпраці в аграрному і промисловому секторах, освітній галузі, культурі, спорті та туризмі з Імеретинським краєм Грузії буде напрацьована до грудня поточного року. За його словами, під час офіційного візиту до Грузії буде підписаний меморандум та план співпраці.
Виконано
Сказано 18 серпня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/valeriy.golovko/posts/1080911465328831
  • Лист директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА І.Іщенка №06.1-04/16 від 21.12.2016 р.

Результат

21 грудня 2016 року директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА І.Іщенко повідомив, що у серпні 2016 року Полтавську область відвідала делегація Імеретинського краю Грузії. За підсумками зустрічі були досягнуті попередні домовленості щодо можливості візиту представників Полтавської ОДА до Імеретинського краю у жовтні 2016 року, після офіційного запрошення з боку грузинської сторони та за наявності фінансування.

Наразі жодних пропозицій та запрошень від представників адміністрації Імеретинського краю не надходило.

Станом на 21 грудня, обладміністрацією розроблений проект Угоди про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне спіробітництво між Полтавською ОДА та Адміністрацією Імеретинського краю (Грузія).

ВИСНОВОК: станом на 21 грудня, Полтавською ОДА розроблений проект Угоди про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між Полтавською ОДА та Адміністрацією Імеретинського краю (Грузія).