Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Миколаєва

Сєнкевич пообіцяв створити умови для появи у місті сучасних підприємств з конкурентною заробітною платнею

25 вересня 2015 року кандидат на посаду Миколаївського міського голови Олександр Сєнкевич у своїй передвиборній програмі пообіцяв створити умови для появи у місті сучасних підприємств з конкурентною заробітною платнею.
Архів
Сказано 25 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://samopomich.ua/councils/wp-content/uploads/2015/08/Prohrama-mer-Mykolajiv.pdf
  • Лист міського голови Миколаєва О. Сєнкевича
  • http://www.pravda.com.ua/news/2017/10/5/7157451/

Результат

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 26 грудня 2016 року, одним з найважливіших напрямків роботи виконавчого комітету є залучення інвестицій у пріоритетні галузі економіки. Продовжується робота з впровадження інвестиційних проектів: «Будівництво зернового комплексу із подовженням причальної лінії» ДП «Спеціалізований морський порт «Ольвія» вартістю 92,6 млн дол. США для зернотрейдерів, логістичних компаній. «Будівництво зернового комплексу», який призначений для прийому зерна з автомобільного та залізничного транспорту, тимчасового зберігання в зерносховищах силосного типу загальною місткістю до 100 тис. тонн і перевантаження його на морські судна з попереднім зважуванням. Період реалізації проекту до 2018 року. Вартість - 49570 тис. дол. США. Економічному розвитку міста буде сприяти створення у м. Миколаєві індустріального парку відповідно до Закону України «Про індустріальні парки». Підприємствам міста постійно надається: можливість брати участь у засіданнях, проведенні круглих столів, спрямованих на створення взаємовигідних умов співпраці; інформація про запрошення на регіональні та міжрегіональні виставки, ярмарки, форуми. Крім того, на офіційному сайті Миколаївської міської ради створено розділ «Виставкова діяльність», де підприємства міста мають можливість ознайомитись з переліком виставкових заходів, які проходять на території України, СНД тощо.

5 жовтня 2017 року позачергова сесія Миколаївської міськради визнала незадовільною роботу мера Олександра Сенкевича і достроково припинила його повноваження.