Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко пообіцяв зробити кадрові висновки після комплексної перевірки ефективності роботи голів РДА

12 жовтня 2015 року під час щотижневої наради керівник апарату Полтавської ОДА Микола Білокінь прозвітував про результати перевірки ефективності роботу голів РДА. Голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко зауважив, що цей аналіз проміжний. Кадрових висновків за його результатами голова ОДА не робитиме. А от наприкінці року, коли діяльність районів Валерій Головко аналізуватиме особисто (і за участі громадськості) висновки — як позитивні, так і негативні — будуть направлені в Кабмін та Адміністрацію Президента.
Виконано
Сказано 12 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://np.pl.ua/2015/10/v-oblderzhadministratsiji-nazvaly-rajony-lidery-ta-rajony-autsajdery/
  • Лист директора Департаменту економічного розвитку Полтавської ОДА І.Іщенка №03 2-11/390 від 10.02.2016
  • http://www.president.gov.ua/documents/instructions
  • http://poltava.to/news/37551/
  • http://www.president.gov.ua/documents/742016-rp-19876

Результат

10 лютого 2016 року директор Департаменту економічного розвитку Полтавської ОДА І.Іщенко повідомив, в області проведена “Оцінка результатів діяльності районних державних адміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення за 2015 рік”. Питання ефективності роботи голів райдержадміністрацій буде розглянуто на черговому засіданні колегії облдержадміністрації, яке відбудеться 25 лютого з прийняттям відповідного розпорядження голови. У разі прийняття колегією облдержадміністрації організаційних рішень по відношенню до голів районних державних адміністрацій, про це буде повідомлено Кабінет міністрів України та Адміністрацію Президента України у встановленому порядку.

3 березня 2016 року Президент України Петро Порошенко звільнив Звіздай Оксану Василівну з посади голови Великобагачанської районної державної адміністрації Полтавської області та Лепейко Лідію Іванівну з посади голови Полтавської районної державної адміністрації Полтавської області.

29 березня Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження №74/2016-рп про призначення Камандара Іскяндар-огли Байрамова головою Великобагачанської районної державної адміністрації Полтавської області. Він змінить на посаді Оксану Василівну Звіздай. Розпорядженням №75/2016-рп Тетяну Петрівну Качаненко призначили головою Лубенської районної державної адміністрації Полтавської області. Раніше цю посаду займав Іван Васильович Дзус.

Зазначимо, 3 березня Президент підписав наказ про звільнення голови Полтавської РДА Лідії Лепейко, проте нового призначення ще не було.