Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко запевнив, що всі комунікації та тепломережі в Полтавському обласному протитуберкульозному диспансері будуть здані в експлуатацію 20 листопада

30 жовтня 2015 року голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко здійснив контрольний об'їзд об'єктів, що реконструюються коштом державного фонду регіонального розвитку. Наступний об'їзд — 20 листопада. Він додав, що саме цього дня мають бути здані всі комунікації та тепломережі в Полтавському обласному протитуберкульозному диспансері.
Не виконано
Сказано 30 жовтня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/valeriy.golovko?fref=ts
  • http://poltava.today/uk/news/show/6890
  • http://poltava.today/uk/news/show/8058

Результат

3 грудня 2015 року голова Полтавської ОДА Валерій Головко повідомив, що у діагностичному корпусі в активній фазі внутрішні оздоблювальні роботи. Мережі і зовнішні і внутрішні прокладено, але наданому етапі будівництва ще триває монтаж очисних споруд та системи знезараження приміщень. Втім, в самому диспансері Полтави заявили, що тепло є тільки в корпусі, де йде лікування пацієнтів. Новобудова оснащенна радіаторами, але коли буде ввімкнено опалення наразі невідомо.

3 січня 2016 року Валерій Головко пояснив, що тубдиспансер майже готовий до відкриття але ще залишилося доставити та змонтувати обладнання, а також вирішити декілька важливих питань. Саме тому відкриття об'єкту затягнеться на кілька місяців.