Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Клочко пообіцяв контролювати розслідування справи щодо побиття Дмитра Шестернева

3 вересня 2015 року голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко пообіцяв контролювати розслідування справи щодо побиття Дмитра Шестернева.
Виконано
Сказано 3 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/158174#sel=
  • Лист начальника Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської обласної державної адміністрації С.Над'ярного №59 від 04.02.2016

Результат

4 лютого 2016 року начальник Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської обласної державної адміністрації С.Над'ярний повідомив, що відомості за фактом побиття громадського активіста, керівника Сумського осередку партії «Демократичний альянс» Д. Шестерньова було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). Питання розслідування даної справи знаходилось на контролі голови ОДА та розглядалось на засіданні при голові Сумської обдасної державної адміністрації. 28 вересня 2015 року кримінальне провадження за даним фактом закрите на підставі пункту 1 частини 1 статті 284 Кримінально-процесуального кодексу України (відсутність події кримінального правопорушення).